Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

NEW DEVELOPMENT OF ROOT CROPS PRODUCTS TECHNOLOGIES DEPARTMENT IN 2015

Abstract

Results of scientific maintenance of potato processing and sugar branches of the food industry in Republic of Belarus in 2015 are considered. The main results of researches of technology factors influence on quality indicators of products are given. Results of development in production of new technologies are presented.

About the Author

N. N. Petjushev
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Национальный статистический комитет Республики Беларусь [Электронный доступ] / Нац. стат. комитет Республики Беларусь. Республика Беларусь. - Минск, 2016. - Режим доступа: http://www.belstat.gov.by. - Дата доступа: 25.02.2016.

2. Ловкис, З.В. Картофель и картофелепродукты / З.В. Ловкис, В.В. Литвяк, А.М. Мазур, Н.Н. Петюшев, И.М. Почицкая; РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию». - Мн. : Беларуская навука, 2008. - 537 с.

3. Ловкис, З.В. Технология крахмала и крахмалопродуктов: Учеб. пособ. / З.В. Ловкис, В.В. Литвяк, Н.Н. Петюшев; РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию». - Мн. : Асобный, 2007. - 178 с.


Review

For citations:


Petjushev N.N. NEW DEVELOPMENT OF ROOT CROPS PRODUCTS TECHNOLOGIES DEPARTMENT IN 2015. Food Industry: Science and Technology. 2016;(1):12-21. (In Russ.)

Views: 137


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)