NEW TYPES OF FLOUR CONVENIENCE FOOD WITH ENRICHES COMPONENTS
Abstract
About the Authors
Y. S. UseniaBelarus
L. V. Filatova
Belarus
M. I. Harlinskaya
Belarus
References
1. Катренко, Л.В. Топинамбур. Источник полезного сахара / Л.В. Катренко. - Спб. : Диля, 2005. - 128 с.
2. Федосеева, Т.А. Полная энциклопедия диет / Т.А. Федосеева. - ОЛМА Медиа Групп, 2008. - 656 с.
3. Спиричев, В.Б. Обогащение пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами. Наука и технология / В.Б. Спиричев, Л.Н. Шатнюк, В.М. Познянский; под общ.ред В.Б. Спиричева. - Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2004. - 548 с.
Review
For citations:
Usenia Y.S., Filatova L.V., Harlinskaya M.I. NEW TYPES OF FLOUR CONVENIENCE FOOD WITH ENRICHES COMPONENTS. Food Industry: Science and Technology. 2016;(1):22-26. (In Russ.)