Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

WORKING OUT OF THE NEW KIND OF CONFECTIONERY PRODUCTS FROM JELLY MASS ON THE BASIS OF CARRAGEENAN

Abstract

In the article cited dates about elaboration of technology of the new kind of jelly confectionery products on the basis of carrageenan. The influence of the different raw materials on structure making processes in jelly mass with carrageenan is studied. Jelly confectionery products which the reduce dosage of jellying agent is developed.

About the Authors

T. V. Bandziuk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


V. N. Babodey
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


S. E. Tamashevich
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Кочеткова, А.А. Пищевые гидроколлоиды / А.А. Кочеткова // Кондитерское производство. - 2000. - № 1. - С. 10-11.

2. Филлипс, Г.О. Справочник по гидроколлоидам Пер. с английского под ред. Кочетковой А.А. и Сарафановой А.А. - СПб.: ГИОРД, 2006. - 536 с.

3. Максимов, А.С. Реология пищевых продуктов. Лабораторный практикум / А.С. Максимов, В.Я. Черных. - СПб. : ГИОРД, 2006. - 176 с.


Review

For citations:


Bandziuk T.V., Babodey V.N., Tamashevich S.E. WORKING OUT OF THE NEW KIND OF CONFECTIONERY PRODUCTS FROM JELLY MASS ON THE BASIS OF CARRAGEENAN. Food Industry: Science and Technology. 2016;(4):54-63. (In Russ.)

Views: 177


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)