WORKING OUT OF THE NEW KIND OF CONFECTIONERY PRODUCTS FROM JELLY MASS ON THE BASIS OF CARRAGEENAN
Abstract
About the Authors
T. V. BandziukBelarus
V. N. Babodey
Belarus
S. E. Tamashevich
Belarus
References
1. Кочеткова, А.А. Пищевые гидроколлоиды / А.А. Кочеткова // Кондитерское производство. - 2000. - № 1. - С. 10-11.
2. Филлипс, Г.О. Справочник по гидроколлоидам Пер. с английского под ред. Кочетковой А.А. и Сарафановой А.А. - СПб.: ГИОРД, 2006. - 536 с.
3. Максимов, А.С. Реология пищевых продуктов. Лабораторный практикум / А.С. Максимов, В.Я. Черных. - СПб. : ГИОРД, 2006. - 176 с.
Review
For citations:
Bandziuk T.V., Babodey V.N., Tamashevich S.E. WORKING OUT OF THE NEW KIND OF CONFECTIONERY PRODUCTS FROM JELLY MASS ON THE BASIS OF CARRAGEENAN. Food Industry: Science and Technology. 2016;(4):54-63. (In Russ.)