Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

INDEPENDENT FACTORS OF NUTRITION

Abstract

The article presents overview information prepared on the basis of the materials of the scientific and practical conference "Micronutrient supply and the threat of their insufficiency in feeding the population of the Grodno region".

About the Author

A. G. Moiseyonok
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Надольник, Л. И. Биологическая роль йода: проблемы профилактики и коррекции йодного дефицита / Л. И. Надольник // Современные тенденции развития биогеохимии. Труды биогеохимической лаборатории. - Т. 25. - М.: Геоохи РАН, 2016. - С. 168-183.

2. Питание и обмен веществ: сб. науч. статей; редкол.: Мойсеёнок А. Г. (ред.). - Минск: Белорусская наука.- Вып. 3 (4). - 2008, 2016.

3. Практические рекомендации по поступлению витамина Д и лечение его дефицита в центральной Европе - рекомендуемое потребление витамина Д среди населения в целом и в группах риска по дефициту витамина Д / П. Плудовский [и др.] // Журнал Гродненского государственного медицинского университета. - 2014. -№ 2. - С.109-118.

4. Современные лечебно-профилактические технологии коррекции D-витаминного статуса: преодоление риска недостаточного и избыточного потребления кальциферолов / Е.А. Мойсеёнок [и др.] // Медицина. - 2016. - № 4(95). - С. 39-55.

5. Коденцова, В. М. Витамины / В.М. Коденцова. - Москва: МИА, 2015. - 402 с.


Review

For citations:


Moiseyonok A.G. INDEPENDENT FACTORS OF NUTRITION. Food Industry: Science and Technology. 2017;(2):12-20. (In Russ.)

Views: 192


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)