Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

STATUS AND PROSPECTS OF DEVELOPMENT OF THE SPORTS FOOD MARKET OF THE REPUBLIC OF BELARUS

Abstract

Due to growth of popularity of a healthy lifestyle and increase in number of the people who are regularly playing sports the attention of consumers to products of sports and functional food has considerably increased. In article tendencies of the modern market of sports food are considered, data of market researches of consumer preferences concerning the choice of sports food are submitted.

About the Authors

V. V. Shylau
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. A. Zhurnia
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Министерство спорта и туризма РБ [Электронный ресурс]. - Режим доступа: http: // www.mst.by. - Дата доступа: 24.03.2017.

2. Худяков, М. С.Рынок спортивного питания/М.С. Худяков//Сибирский торгово-экономический журнал. - 2015. - №1. - С.89-91.

3. Upadhyay, S. Sports Nutrition Market Report / S. Upadhyay //Allied Market Research. - 2016. -187 Р

4. Анализ рынка спортивного питания в России// DiscoveryResearchGroup.- 2016. - 39 с.

5. Спортивное питание/Н.С. Тарасова [и др.]// Педагогика, психология и медико-биологические проблемы физического воспитания и спорта. - 2009. - №5. - С.254.


Review

For citations:


Shylau V.V., Zhurnia A.A. STATUS AND PROSPECTS OF DEVELOPMENT OF THE SPORTS FOOD MARKET OF THE REPUBLIC OF BELARUS. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):3-7. (In Russ.)

Views: 203


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)