DIRECTED HYDROLYSIS OF BIOPOLYMERS OF THE YEAST CELL FOR THE PURPOSE OF RATIONAL UTILIZATION OF EXCESS BEER YEAST
Abstract
About the Authors
E. M. MorgunovaBelarus
V. V. Solovyov
Belarus
References
1. Колпакчи, А.П. Вторичные материальные ресурсы пивоварения / А. П. Колпакчи, Н.В. Голикова, О.П. Андреева. - М.: Агропромиздат, 1986. - 160 с.
2. Федоренко, Б.Н. Пивоваренная инженерия: технологическое оборудование отрасли / Б.Н. Федоренко. - СПб.: Профессия, 2009. - 1000 с.
3. Кунце, В. Технология солода и пива: пер. с нем. / В Кунце. - СПб.: Профессия, 2009. - 1064 с.
Review
For citations:
Morgunova E.M., Solovyov V.V. DIRECTED HYDROLYSIS OF BIOPOLYMERS OF THE YEAST CELL FOR THE PURPOSE OF RATIONAL UTILIZATION OF EXCESS BEER YEAST. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):49-53. (In Russ.)