Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

DIRECTED HYDROLYSIS OF BIOPOLYMERS OF THE YEAST CELL FOR THE PURPOSE OF RATIONAL UTILIZATION OF EXCESS BEER YEAST

Abstract

This article presents the results of research on the study and selection of enzyme preparations that ensure the maximum destruction of yeast cell biopolymers.

About the Authors

E. M. Morgunova
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


V. V. Solovyov
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Колпакчи, А.П. Вторичные материальные ресурсы пивоварения / А. П. Колпакчи, Н.В. Голикова, О.П. Андреева. - М.: Агропромиздат, 1986. - 160 с.

2. Федоренко, Б.Н. Пивоваренная инженерия: технологическое оборудование отрасли / Б.Н. Федоренко. - СПб.: Профессия, 2009. - 1000 с.

3. Кунце, В. Технология солода и пива: пер. с нем. / В Кунце. - СПб.: Профессия, 2009. - 1064 с.


Review

For citations:


Morgunova E.M., Solovyov V.V. DIRECTED HYDROLYSIS OF BIOPOLYMERS OF THE YEAST CELL FOR THE PURPOSE OF RATIONAL UTILIZATION OF EXCESS BEER YEAST. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):49-53. (In Russ.)

Views: 174


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)