Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

Methodological approaches and principles for improving the quality and competitiveness offood products

Abstract

The article provides infoппation on the activities of the Interdepartmental Coordinating Council on Nutrition ProЬiems under thc National Academy of Scicnccs of Bclarus, which is an important coordinating structure in solving nutrition issues through the integration of state institutions, scientific and other interested organizations of the Republic of Belarus.

About the Authors

Z. V. Lovkis
RUE "Scientific and Practical Center for Foodstujfs of the National Academy of Sciences of Вelarus "
Belarus

Lovkis Zenon Valentinovich, Honored Science Worker of the Republic of Belarus, Academician of the National Academy of Sciences of Belarus, Doctor of Engineering sciences, Professor, Chief Researcher

29 Kozlova sir., 220037, Minsk



О. V. Koloskova
RUE "Scientific and Practical Center for Foodstujfs of the National Academy of Sciences of Вelarus "
Belarus

Koloskova Olga Vladimirovna, PhD (Engineering), Senior Researcher

29 Kozlova sir., 220037, Minsk



References

1. Доктрина национальной продовольственной безопасности Республики Беларусь до 2030 года: утв. Постановлением Совета Министров Республики Беларусь 15 декабря 2017 г. No962- Режим доступа. [Электронный ресурс]- Дата доступа: 22.05.2023.

2. Ловкие, 3. В. Стратегия повьтrения качества и безопасности пищевой продукции в Республике Беларусь до 2030 года 1 3. В. Ловкие, Е. М. Моргунова, Е. 3. Ловкис 11 Пищевая промышленность: наука и технологии.- 2017.- N•l (35).- С. 8-17.

3. О безопасности пищевой продукции : ТР ТС 021/2011. - Утвержден решением Комиссии Таможенного союза от 9 декабря 2011 г. No880.- Введен 01.07.2013.

4. Пищевая продукция в части ее маркировки : ТР ТС 022/2011 - Утвержден решением Комиссии Таможенного союза от 9 декабря 2011 r. No880.- Введен 01.07.2013.


Review

For citations:


Lovkis Z.V., Koloskova О.V. Methodological approaches and principles for improving the quality and competitiveness offood products. Food Industry: Science and Technology. 2023;16(2):15-18. (In Russ.)

Views: 114


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)