Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

RECYCLING BEER AND MALT PRODUCTION

Abstract

This article provides a modern solution for joint waste brewing and malting industries. Reflects the main characteristics of integrated feed product. Are the general characteristics of the equipment, which is part of a line of waste treatment and brewing malt production. Describes the optimal evidence-based parameters of the technological process of manufacturing an integrated feed product.

About the Authors

A. V. Temruk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


O. L. Soroko
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. A. Litvinchuk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


V. V. Solovyev
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. V. Sadovskaya
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Денщиков, М.Т. Отходы пищевой промышленности и их использование / М.Т Денщиков. - Москва: Пищепромиздат, 1993. - 492 с.

2. Аракелова, В.А. Вторичные материальные ресурсы пищевой промышленности: (образование и использование). Справочник / В.А. Аракелова, В.И. Комаров, И.П. Мнешкин и др.; Гл. редактор А.Е. Юрченко и др. - М.: Экономика, 1994. - 327 с.

3. Колпакчи, А.П. Вторичные материальные ресурсы пивоварения. / А.П. Колпакчи, Н.В. Голикова, О.П. Андреева. - М.:Агропромиздат, 1986. - 160 с.


Review

For citations:


Temruk A.V., Soroko O.L., Litvinchuk A.A., Solovyev V.V., Sadovskaya A.V. RECYCLING BEER AND MALT PRODUCTION. Food Industry: Science and Technology. 2013;(1):23-32. (In Russ.)

Views: 176


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)