THE TRAINING OF SCIENTIFIC STAFFS OF HIGH QUALIFICATIONS FOR THE FOOD INDUSTRY
Abstract
About the Authors
Z. V. LovkisBelarus
A. V. Sadouskaya
Belarus
References
1. Отчет о деятельности Национальной академии наук Беларуси в 2013 году М. : Белар. навука, 2014. - 411 с.
2. Шкурко, В.В. Проблемы подготовки кадров в НАН Беларуси в современных условиях / В.В. Шкурко, М.И. Артюхин // Наука и общество: история и современность: материалы Международной науч.-практ. конф., г. Минск, 16-17 октября 2014 г. - Минск : Право и экономика, 2014. - С. 84-93.
Review
For citations:
Lovkis Z.V., Sadouskaya A.V. THE TRAINING OF SCIENTIFIC STAFFS OF HIGH QUALIFICATIONS FOR THE FOOD INDUSTRY. Food Industry: Science and Technology. 2015;(3):10-14. (In Russ.)