Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

THE TRAINING OF SCIENTIFIC STAFFS OF HIGH QUALIFICATIONS FOR THE FOOD INDUSTRY

Abstract

In article questions of training of the top scientific skills in postgraduate study of RUP «Scientific-Practical Center for Foodstuffs of the National Academy of Sciences of Belarus» are considered, the main problems of activity of postgraduate study and their solutions are investigated. Dynamics of number of post-graduate students and process productivity of preparation of theses are analyzed.

About the Authors

Z. V. Lovkis
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. V. Sadouskaya
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Отчет о деятельности Национальной академии наук Беларуси в 2013 году М. : Белар. навука, 2014. - 411 с.

2. Шкурко, В.В. Проблемы подготовки кадров в НАН Беларуси в современных условиях / В.В. Шкурко, М.И. Артюхин // Наука и общество: история и современность: материалы Международной науч.-практ. конф., г. Минск, 16-17 октября 2014 г. - Минск : Право и экономика, 2014. - С. 84-93.


Review

For citations:


Lovkis Z.V., Sadouskaya A.V. THE TRAINING OF SCIENTIFIC STAFFS OF HIGH QUALIFICATIONS FOR THE FOOD INDUSTRY. Food Industry: Science and Technology. 2015;(3):10-14. (In Russ.)

Views: 128


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)