Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

NEW FORTIFYING DRINKS FOR PUPILS AND STUDENTS

Abstract

This article presents the results of research to create composition of the fortifying drinks for pupils and students, studied and worked out the optimal parameters of the technological process of the manufacture of beverages, developed technological documentation for the production of soft drinks.

About the Authors

T. M. Tananayko
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


V. V. Solovyov
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Пехтерева, Н. Функциональные безалкогольные напитки на натуральной основе / Н. Пехтерева, О. Хоральская // Пиво и напитки. - 2005. - № 5. - С. 42.

2. Урюпин, Е.А. Здоровые тенденции на рынке безалкогольных газированных напитков // Пиво и напитки. - 2003. - № 6. - С. 26.

3. Поляков, В.А. Плодово-ягодное и растительное сырье в производстве напитков / В.А. Поляков, И.И. Бурачевский, А.В. Тихомиров. - Москва : ДаЛи плюс, 2011. - 522 с.


Review

For citations:


Tananayko T.M., Solovyov V.V. NEW FORTIFYING DRINKS FOR PUPILS AND STUDENTS. Food Industry: Science and Technology. 2016;(1):46-52. (In Russ.)

Views: 130


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)