Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

EQUIPMENT FOR DEHYDRATION OF POTATO PULP

Abstract

This paper presents the characteristics of starch production waste. Dehydration of the potato pulp is proposed for further processing. The process of mechanical dehydration of the potato pulp, the design and principle of operation of the centrifugal mesh sieve is considered; the trial results in a working environment is set.

About the Authors

Z. V. Lovkis
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


D. A. Zaichenko
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


D. I. Goman
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


S. A. Arnaut
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. A. Litvinchuk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


S. A. Daniluk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


Review

For citations:


Lovkis Z.V., Zaichenko D.A., Goman D.I., Arnaut S.A., Litvinchuk A.A., Daniluk S.A. EQUIPMENT FOR DEHYDRATION OF POTATO PULP. Food Industry: Science and Technology. 2016;(1):71-75. (In Russ.)

Views: 135


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)