THE CONTRIBUTION OF THE SCIENTIFIC AND PRACTICAL CENTER FOR FOODSTUFFS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF BELARUS IN PROVIDING THE POPULATION WITH QUALITATIVE FOODSTUFF
Abstract
About the Author
Z. V. LovkisBelarus
References
1. Научные достижения в пищевой промышленности: становление и развитие / З.В. Ловкис [и др.]; под общей ред. З.В. Ловкиса. - Минск: ИВЦ Минфина, 2016. - 336 с.
2. Продовольственная безопасность Республики Беларусь в условиях функционирования Евразийского экономического союза. Мониторинг 2015: В 2 ч. - Ч.1. / В.Г. Гусаков [и др.]. - Минск: Институт системных исследований в АПК НАН Беларуси, 2016. - 205 с.
Review
For citations:
Lovkis Z.V. THE CONTRIBUTION OF THE SCIENTIFIC AND PRACTICAL CENTER FOR FOODSTUFFS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF BELARUS IN PROVIDING THE POPULATION WITH QUALITATIVE FOODSTUFF. Food Industry: Science and Technology. 2016;(3):3-7. (In Russ.)