Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

MULTIFUNCTION LINE FOR EVACUATING POTATO AND TOPINAMBUR

Abstract

The results of scientific support tasks 2.6 "To develop technology and build a multifunctional line for evacuating potato and Jerusalem artichoke" Union State program "Innovative development of the potato and Jerusalem artichoke on 2013-2016gody" performed by employees of the department of new technologies and equipment in 2015. The main stages of work, and research results.

About the Authors

Z. V. Lovkis
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


D. A. Zaichenko
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


S. A. Arnaut
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. A. Litvinchuk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. E. Koshak
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Ситников, Е. Д. Практикум по технологическому оборудованию консервного и пищеконцентратного производств / Е. Д. Ситников. - СПб.: ГИОРД, 2004. - 416 с.

2. Ловкис, З. В. Гидравлика: учебное пособие / З.В. Ловкис. - Минск: Беларуская навука, 2012. - 439 с.

3. Практикум по процессам и аппаратам пищевых производств / А. В. Логинов [и др.]. - Воронеж: Воронеж. гос. технол. акад., 2003. - 336 с.


Review

For citations:


Lovkis Z.V., Zaichenko D.A., Arnaut S.A., Litvinchuk A.A., Koshak A.E. MULTIFUNCTION LINE FOR EVACUATING POTATO AND TOPINAMBUR. Food Industry: Science and Technology. 2016;(4):18-24. (In Russ.)

Views: 121


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)