Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE BAKERY PROLONGING THE LIFE OF FOOD

Abstract

The article presents information on innovative technologies of production of bakery products, allowing to extend the shelf life, while ensuring the quality of the produce. Formulated their Foundation and argued the benefits and role of these technologies in the safety of bakery products produced.

About the Authors

N. S. Laptsenak
Государственное предприятие «Белтехнохлеб»
Belarus


L. I. Sevastsei
Государственное предприятие «Белтехнохлеб»
Belarus


References

1. Поландова, Р. Д. Повышение микробиологической устойчивости хлебобулочных изделий при хранении / Р.Д. Поландова, С. П. Полякова // Хлебопекарное и кондитерское производство. - 2003. - №1 - С.17-18.

2. Розанцев, Э. Г. Потребительская упаковка / Э.Г. Розанцев // Тара и упаковка. - 1999. - № 2. - С. 88-90.

3. Кульп, К. Производство изделий из замороженного теста / К. Кульп, К. Лоренц, Ю. Брюмер; под ред. К. Кульп. - Санкт-Петербург: Профессия, 2005. - С. 45.

4. Зельман, Г. С. Технология замораживания хлебобулочных и мучных кондитерских изделий / Г. С. Зельман, Т. Н. Ильинская; под ред. Г. С. Зельман. - Москва: Пищевая промышленность, 1969. - С. 33.


Review

For citations:


Laptsenak N.S., Sevastsei L.I. INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE BAKERY PROLONGING THE LIFE OF FOOD. Food Industry: Science and Technology. 2017;(2):20-28. (In Russ.)

Views: 250


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)