Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

FOOD ENRICHMENT ADDITIVE PRODUCTION ON THE BASIS OF WHEAT BRAN

Abstract

The article presents the process of wheat bran production at "Minsk group of the bread products JSC", analyzes its composition and quality, determines fraction with optimal quality parameters for the production of food enrichment additive, develops its technological production scheme, defines quality characteristics of wheat bran food enrichment additive.

About the Authors

E. V. Kolyada
УО «Белорусский государственный экономический университет»
Belarus


M. D. Gapeeva
ОАО «Минский комбинат хлебопродуктов»
Belarus


References

1. Постановление Министерства здравоохранения Республики Беларусь № 195 от 12.12.2012 г. Санитарные нормы и правила. Требования к пищевым добавкам, ароматизаторам и технологическим вспомогательным средствам.

2. Постановление Министерства здравоохранения Республики Беларусь № 52 от 21.06.2013 г. Санитарные нормы и правила. Требования к продовольственному сырью и пищевым продуктам.


Review

For citations:


Kolyada E.V., Gapeeva M.D. FOOD ENRICHMENT ADDITIVE PRODUCTION ON THE BASIS OF WHEAT BRAN. Food Industry: Science and Technology. 2017;(2):28-34. (In Russ.)

Views: 127


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)