Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

Procedure OF CALCULATION AND DESIGN OF VACUUM UNIT

Abstract

In the article established the necessary technical requirements for designing vacuum unit, which determine the degree of accuracy and optimality for design solution, and method of calculation and design of vacuum unit is described.

About the Authors

O. .. Soroko
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. .. Litvinchuk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


O. .. Komarova
Государственное предприятие «Белтехнохлеб»
Belarus


References

1. Демихов, К.Е. Вакуумная техника: справочник / К.Е. Демихов [и др.]. - М.: Машиностроение, 2009. - 590 с.

2. Пипко, А.И. Конструирование и расчет вакуумных систем / А.И. Пипко, В.Я. Плисковский, Е.А. Пенчко. - М.: Энергия, 1979. - 504 с.

3. Лубенец, В.Д. Механические вакуумные насосы / В.Д. Лубенец [и др.]. -М.: Машиностроение, 1980. - 53 c.


Review

For citations:


Soroko O..., Litvinchuk A..., Komarova O... Procedure OF CALCULATION AND DESIGN OF VACUUM UNIT. Food Industry: Science and Technology. 2013;(2):54-61. (In Russ.)

Views: 128


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)