Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

REDUCING OF PUBLIC BUDGET EXPENDITURES BASED ON A HYBRID APPROACH TO THE FORMATION OF THE PRODUCT RANGE FOR SCHOOL NUTRITION

Abstract

The hybrid approach is a rational combination of specialized products obtained by catering and food processing methods to compose main school meals. This approach will reduce public budget expenditures on the organization of school feeding, improve its quality and safety. This paper proposes product range models to form basic food rations for school students using specialized industrial products.

About the Author

S. L. Masanski
Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия»
Belarus


References

1. Образование в Республике Беларусь // Статистический сборник/ Национальный статистический комитет Республики Беларусь. - Минск, 2015. - 226с.

2. Постановление Совета Министров Республики Беларусь от 21 февраля 2005 г, №177 «Об утверждении Положения об организации питания учащихся в общеобразовательных учреждениях». - Национальный реестр правовых актов Республики Беларусь. -2006 г. - № 184, 5/24145.

3. Чернобыль 30 лет спустя. От преодоления последствий аварии к динамичному развитию пострадавших районов // Материалы для информационно-пропагандистских групп / Информационно-аналитический центр при Администрации Президента Республики Беларусь. - Минск, 2016. - 12с.


Review

For citations:


Masanski S.L. REDUCING OF PUBLIC BUDGET EXPENDITURES BASED ON A HYBRID APPROACH TO THE FORMATION OF THE PRODUCT RANGE FOR SCHOOL NUTRITION. Food Industry: Science and Technology. 2017;(4):95-102. (In Russ.)

Views: 141


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)