THE INFLUENCE OF RAW MATERIAL QUALITY ON THE PROCESS OF CRYSTALLIZATION OF SUCROSE
Abstract
About the Authors
O. K. NikulinaBelarus
V. V. Kulakovskiy
Belarus
References
1. Технологический регламент: Приемка и хранение сахарной свеклы: утв. Белорусским государственным концерном пищевой промышленности «Белгоспищепром» 22.11.07. - Минск: ИВЦ Минфина, 2007. - 432 с.
2. Методика комплексной оценки технологического качества сахарной свеклы в период ее вегетации: утв. Белорусским государственным концерном пищевой промышленности «Белгоспищепром» 27.06.2007. - Минск, 2007.
Review
For citations:
Nikulina O.K., Kulakovskiy V.V. THE INFLUENCE OF RAW MATERIAL QUALITY ON THE PROCESS OF CRYSTALLIZATION OF SUCROSE. Food Industry: Science and Technology. 2017;(1):47-53. (In Russ.)