Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

INNOVATIVE TECHNOLOGY OF STRONG DRINKS FROM DOMESTIC FRUIT AND RAW MATERIAL - GEISTES

Abstract

The results of the research work on elaboration and implementation of alcoholic beverage production technology obtained by maceration of unfermented fruits and berries raw material with subsequent distillation are adduced in this article. The technological documentation for the production of innovative spirits Geistes has been elaborated.

About the Authors

T. М. Tananaiko
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. А. Pushkar’
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


O. I. Gaidim
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. V. Trofimov
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Техническое регулирование производства и оборота винодельческой продукции и спиртных напитков. Регламенты Европейского союза / Под ред. Л.А. Оганесянца, А.Л. Панасюка - М.: Промышленно-консалтинговая группа «Развитие» по заказу ГУ ВНИИ пивоваренной, безалкогольной и винодельческой промышленности, 2009. - 200 с.

2. Малина свежая. Требования при заготовках, поставках и реализации: СТБ 393-93. - Введ. 01.01.1994. - Минск: Государственный комитет по стандартизации Республики Беларусь, 2010. - 5 с.


Review

For citations:


Tananaiko T.М., Pushkar’ A.А., Gaidim O.I., Trofimov A.V. INNOVATIVE TECHNOLOGY OF STRONG DRINKS FROM DOMESTIC FRUIT AND RAW MATERIAL - GEISTES. Food Industry: Science and Technology. 2017;(1):85-92. (In Russ.)

Views: 250


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)