OPTIMAL PARAMETERS HYDROTHERMAL TREATMENT OF DURUM WHEAT GROWN UNDER REPUBLIC OF BELARUS
Abstract
About the Authors
Z. .. KoshakBelarus
E. .. Minina
Belarus
A. .. Koshak
Belarus
Y. .. Aponchyk
Belarus
References
1. Егоров, Г.А. Технология муки, крупы и комбикормов / Г.А. Егоров, Е.М. Мельников, Б.М. Максимчук. - М.: Колос, 1984. - 376 с., ил.
2. Правила организации и ведения технологического процесса на мукомольных заводах: ТКП 293-2010(02150). - Введен с 30.12.2010. - Минск, 2010. - 201 с.
3. Мука из твердой пшеницы (дурум) для макаронных изделий: ГОСТ 12307 - 66 - ИПК издательство стандартов, 1987.
Review
For citations:
Koshak Z..., Minina E..., Koshak A..., Aponchyk Y... OPTIMAL PARAMETERS HYDROTHERMAL TREATMENT OF DURUM WHEAT GROWN UNDER REPUBLIC OF BELARUS. Food Industry: Science and Technology. 2013;(4):55-61. (In Russ.)