Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

OPTIMAL PARAMETERS HYDROTHERMAL TREATMENT OF DURUM WHEAT GROWN UNDER REPUBLIC OF BELARUS

Abstract

The paper analyzes the impact of different modes of hydrothermal treatment on the change in vitreous grain durum wheat grown in the Republic of Belarus. Optimum regimes hydrothermal processing of grain durum wheat.

About the Authors

Z. .. Koshak
Гродненский государственный аграрный университет
Belarus


E. .. Minina
Гродненский государственный аграрный университет
Belarus


A. .. Koshak
Гродненский государственный аграрный университет
Belarus


Y. .. Aponchyk
Гродненский государственный аграрный университет
Belarus


References

1. Егоров, Г.А. Технология муки, крупы и комбикормов / Г.А. Егоров, Е.М. Мельников, Б.М. Максимчук. - М.: Колос, 1984. - 376 с., ил.

2. Правила организации и ведения технологического процесса на мукомольных заводах: ТКП 293-2010(02150). - Введен с 30.12.2010. - Минск, 2010. - 201 с.

3. Мука из твердой пшеницы (дурум) для макаронных изделий: ГОСТ 12307 - 66 - ИПК издательство стандартов, 1987.


Review

For citations:


Koshak Z..., Minina E..., Koshak A..., Aponchyk Y... OPTIMAL PARAMETERS HYDROTHERMAL TREATMENT OF DURUM WHEAT GROWN UNDER REPUBLIC OF BELARUS. Food Industry: Science and Technology. 2013;(4):55-61. (In Russ.)

Views: 139


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)