JUSTIFICATION OF OPTIMAL CONDITIONS OF STERILIZATION OF CANNED FRUITS AND VEGETABLES, ENRICHED WITH INULIN
Abstract
About the Authors
L. M. PaulouskayaBelarus
L. A. Gapeeva
Belarus
N. V. Fedorova-Hudz
Belarus
References
1. Консервы плодоовощные. Технологические процессы. Термины и определения: ГОСТ 19477. - Введ. 01.01.1975. - Минск : Межгосуд. Комитет по стандартизации, метрологии и сертификации: Белорус. гос. ин-т, 2013. - 7 с.
2. Флауменбаум, Б.Л. Основы консервирования пищевых продуктов / Б.Л. Флауменбаум. - М. - 1982.- 272 с.
3. Бабарин, В.П. Стерилизация консервов: Справочник / В.П.Бабарин. - Спб.: ГИОРД, 2006. - 312 с.
4. Луговская, О.А. Исследование стабильности инулина и олигофруктозы в напитках / О.А. Луговская [и др.] // Пиво и напитки. - 2013. - №4.
Review
For citations:
Paulouskaya L.M., Gapeeva L.A., Fedorova-Hudz N.V. JUSTIFICATION OF OPTIMAL CONDITIONS OF STERILIZATION OF CANNED FRUITS AND VEGETABLES, ENRICHED WITH INULIN. Food Industry: Science and Technology. 2016;(1):26-32. (In Russ.)