Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

CONFECTIONERY AND OIL AND FAT PRODUCTS

Abstract

The article presents the main results of work of specialists of Department of technologies confectionery and oil and fat products of RUE « Scientific-Practical Center for foodstuffs of the National Academy of Sciences of Belarus » on scientific support of confectionery and oil and fat food industry. Brief description of the main developments over the last decade is presented.

About the Author

V. N. Babodey
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Шевчук, А.А. О развитии кондитерской отрасли Республики Беларусь / А.А. Шевчук // Пищевая промышленность: наука и технологии. - 2015. - № 1(27). - С. 49.

2. Показатели безопасности и безвредности для человека продовольственного сырья и пищевых продуктов: Гигиенический норматив, Постановление МЗ РБ № 52 от 21.06.2013. - Введ. 16.07.2013. - 290 с.

3. Лисицын, А.Н. Современные требования к масложировым продуктам / А.Н. Лисицын, В.Н. Григорьева // Масложировая индустрия: материалы XI международной конференции, СПб., 26-27 окт. 2011 / ГНУ ВНИИЖ Россельхозакадемии. - СПб., 2011. - С. 6-11.

4. Тырсина, А.В. Получение высококачественных эмульсионных продуктов функционального и лечебно-профилактического назначения / А.В. Тырсина, Л.В. Чичева-Филатова // Спреды и смеси топленые: сборник докладов Международной научно-практической конференции-выставки, Москва, 2005. - М. : Издательский комплекс МГУПП, 2005. - С. 113-119.

5. Барановский, А.Ю. Диетология: Руководство / под редакцией А.Ю. Барановского. - СПб. : Питер, 2008. - 1024 с. - (Серия «Спутник врача»).


Review

For citations:


Babodey V.N. CONFECTIONERY AND OIL AND FAT PRODUCTS. Food Industry: Science and Technology. 2016;(2):40-46. (In Russ.)

Views: 165


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)