ACHIEVEMENTS AND PROSPECTS OF TECHNOLOGIES AND EQUIPMENTS DEVELOPMENT IN FOOD INDUSTRY
Abstract
Results of researches and development of new technologies and not standard mechanical production for food processing industries are given in article. The results are received by specialists of department of new technologies and equipment of Scientific-Practical Center for foodstuffs of the National Academy of Sciences of Belarus.
About the Authors
Z. V. Lovkis
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus
А. А. Shepshelev
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus
D. A. Zaichenko
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus
S. A. Arnaut
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus
A. A. Litvinchuk
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus
For citations:
Lovkis Z.V.,
Shepshelev А.А.,
Zaichenko D.A.,
Arnaut S.A.,
Litvinchuk A.A.
ACHIEVEMENTS AND PROSPECTS OF TECHNOLOGIES AND EQUIPMENTS DEVELOPMENT IN FOOD INDUSTRY. Food Industry: Science and Technology. 2016;(2):58-66.
(In Russ.)
Views: 129