Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

COCKTAILS FOR BABY FOOD AS A PRODUCT FUNCTIONALITY

Abstract

The article is devoted to the development of formulation and the chemical composition of cocktails for baby food functionality. Describe the methods of production developed cocktails and the use of dice apples as filler.

About the Authors

A. V. Cherepanova
УО «Могилевский государственный университет продовольствия»
Belarus


V. D. Lavshuk
УО «Могилевский государственный университет продовольствия»
Belarus


L. V. Ausianikova
УО «Могилевский государственный университет продовольствия»
Belarus


References

1. Дембицкая, И.А. Овощные консервы для детского питания / И.А. Дембицкая, М. А. Прищепов, Л.А Расолько // Техническое нормирование и стандартизация. - 2010. - № 1. - С. 29-31.

2. Золотин, А.Ю. Различные наполнители в продуктах детского питания / А. Ю. Золотин, С.В. Фелик, О. И. Башкиров // Молочная промышленность. - 2009. - №7. - С. 24-25.

3. Консервы. Соки, нектары, сокосодержащие напитки и морсы для детского питания. Общие технические условия: СТБ 2050-2010. - Введ. 01.01.2011. - Изд-во стандартов, 2011. - С. 32.


Review

For citations:


Cherepanova A.V., Lavshuk V.D., Ausianikova L.V. COCKTAILS FOR BABY FOOD AS A PRODUCT FUNCTIONALITY. Food Industry: Science and Technology. 2013;(2):41-44. (In Russ.)

Views: 142


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)