Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

SCIENTIFIC AND PRACTICAL ASPECTS OF CANNING VEGETABLES AND FRUITS

Abstract

The main ways of preserving of food products in relate to modern consumption trends is considered in this article. Scientific approaches to solve of technological issues are indicated. Ways of improving the production of canned products in Belarus are suggested.

About the Authors

L. M. Paulouskaya
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


N. V. Fedorova-Hudz
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Павловская, Л. М. Перспективные направления научных исследований процессов консервирования овощей и фруктов: производство ферментированных продуктов /Л.М.Павловская, С.Н.Голубева //Пищевая промышленность: наука и технологии. - 2017. - -№1. - С.63-68.

2. Анализ мирового рынка замороженных овощей 2012-2016 гг. /ООО «Бизнес Стат» [Электронный ресурс ]. - Режим доступа: ttp://businesstat.ru/russia/food/fruit_and_vegetables/frozen_fruit_and_vegetables/?yclid=1707058626798556044. - Дата доступа: 04.04.2017.


Review

For citations:


Paulouskaya L.M., Fedorova-Hudz N.V. SCIENTIFIC AND PRACTICAL ASPECTS OF CANNING VEGETABLES AND FRUITS. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):14-21. (In Russ.)

Views: 197


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)