SCIENTIFIC AND PRACTICAL ASPECTS OF CANNING VEGETABLES AND FRUITS
Abstract
About the Authors
L. M. PaulouskayaBelarus
N. V. Fedorova-Hudz
Belarus
References
1. Павловская, Л. М. Перспективные направления научных исследований процессов консервирования овощей и фруктов: производство ферментированных продуктов /Л.М.Павловская, С.Н.Голубева //Пищевая промышленность: наука и технологии. - 2017. - -№1. - С.63-68.
2. Анализ мирового рынка замороженных овощей 2012-2016 гг. /ООО «Бизнес Стат» [Электронный ресурс ]. - Режим доступа: ttp://businesstat.ru/russia/food/fruit_and_vegetables/frozen_fruit_and_vegetables/?yclid=1707058626798556044. - Дата доступа: 04.04.2017.
Review
For citations:
Paulouskaya L.M., Fedorova-Hudz N.V. SCIENTIFIC AND PRACTICAL ASPECTS OF CANNING VEGETABLES AND FRUITS. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):14-21. (In Russ.)