Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

MATHEMATICAL MODELING OF THE COMPOSITION OF NATURAL COMPLEX ENRICHMENT MIXTURES

Abstract

The results of research of creation of universal optimized complex enriched mixtures on the basis of math modeling with increased content of minerals and vitamins and increased biological value of proteins for foodstuffs are conducted. Mathematical model, which allows to select optimal number of components in the enriched mixtures in the given conditions, is worked out.

About the Author

E. V. Kolyada
Учреждение образования «Белорусский государственный экономический университет»
Belarus


References

1. Анализ рынка многокомпонентных смесей для производства хлебобулочных изделий / О. Стабровская [и др.] // Хлебопродукты. - 2011. - № 1. - С. 46-47.

2. Глазкова, И.В. Оптимизация рационов питания с использованием компьютерных технологий / И.В. Глазкова, Ю.А. Ивашкин // Пищевая промышленность. - 2010. - № 6. - С. 61-63.

3. Обоснование уровня обогащения пищевых продуктов витаминами и минеральными веществами / В.М. Коденцова [и др.] // Вопросы питания. - 2010. - Т. 79. - С. 23-33.

4. Методические рекомендации по обогащению витаминно-минеральными комплексами массовых сортов хлебобулочных изделий, вырабатываемых по национальным стандартам (2.3.2.2571-10) // Хлебопекарное производство. - 2010. - № 8. - С. 30-47.


Review

For citations:


Kolyada E.V. MATHEMATICAL MODELING OF THE COMPOSITION OF NATURAL COMPLEX ENRICHMENT MIXTURES. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):21-27. (In Russ.)

Views: 176


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)