ORGANIZATIONAL STRUCTURE OF THE SYSTEM OF ACHIEVING THE QUALITY OF FOOD RAW MATERIAL AND FOODSTUFFS
          
      
    
      
    
                        
          
    
  
      
  
    
                
            Abstract
            The article deals with the results of the consecutive, complex, closed system of achieving the quality of food products created in RUE "Scientific-Practical Center for Foodstuffs of the National Academy of Sciences of Belarus ". Standardization, quality control, certification are the main components of the system. The work of the whole system is generalized by constant monitoring of the quality and safety of food raw materials and food products. In accordance with this goal, were completed the tasks of providing the manufacturer with the necessary standards, techniques, technologies, of producing products that satisfy the consumer as much as possible.
         
              
        
                        		
                     
    
      
                  About the Authors
              
               
             Z. V. Lovkis
         
        
                        РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
        
Belarus
    
				    
    
    
             
             E. V. Lovkis
         
        
                        РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
        
Belarus
    
				    
    
    
             
             E. M. Morgunova
         
        
                        РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
        
Belarus
    
				    
    
    
          
     
        
        References
        
          
                                                   
               
              1. Ловкис, З. В. Некоторые направления повышения качества продовольственного сырья и пищевой продукции / З. В. Ловкис, Е. М. Моргунова, Е. З. Гарус // Стандартизация. - 2016. - №6. - С. 39-43.
                                         
               
              2. Кудряшов, Л. С. Стандартизация, метрология, сертификация в пищевой промышленности/ Л. С. Кудряшов, Г. В. Гуринович, Т. В. Рензяева. - М.: ДеЛипринт, 2002. - 303с.
                                         
               
              3. Управление качеством / Е. И. Семенова [и др.]; под общ.ред. Е.И. Семеновой. - М.: Колос, 2004. - 184 с.
                                                  
           
          
         
        
  
     
    
    
    
    
 
    
      For citations:
                                    Lovkis Z.V., 
                                Lovkis E.V., 
                                Morgunova E.M.
                                              ORGANIZATIONAL STRUCTURE OF THE SYSTEM OF ACHIEVING THE QUALITY OF FOOD RAW MATERIAL AND FOODSTUFFS.      Food Industry: Science and Technology.            2017;(4):3-9.  
                                                                                                      (In Russ.)
                                          
                                                          
    
  
  
  
  
    
          Views: 
      264