DYNAMICS OF CHANGES IN THE QUALITY AND FOOD VALUES OF MEAT OF HOME NORTHERN DEERS FROM VARIOUS ANIMAL GROUPS
Abstract
About the Author
A. A. GnedovBelarus
References
1. ГОСТ Р 51447-99 «Мясо и мясные продукты. Методы отбора проб».
2. Плохинский, Н.А. Руководство по биометрии для зоотехников / Н. А. Плохинский. - М.: Колос, 1969 - 255 с.
3. Товароведение и экспертиза продовольственных товаров: Учебник / Л.Г. Елисеева [и др.]; под ред. докт. техн. наук, проф. Л. Г. Елисеевой. - М.: МЦФЭР, 2006. - 800 с.
4. Ленинджер, А. Биохимия А. Ленинджер. - М.: Мир, 1974. - 956 с.
5. Скальный, А.В. Биоэлементы в медицине / А. В. Скальный, И. А. Рудаков. - М.: Мир, 2004. - 271 с.
6. Антипова, Л.В. Методы исследования мяса и мясных продуктов / Л. В. Антипова, И.А. Глотова, И.А. Рогов// М.: Колос, 2001. - 376с.
Review
For citations:
Gnedov A.A. DYNAMICS OF CHANGES IN THE QUALITY AND FOOD VALUES OF MEAT OF HOME NORTHERN DEERS FROM VARIOUS ANIMAL GROUPS. Food Industry: Science and Technology. 2017;(4):13-19. (In Russ.)