Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

DEVELOPMENT OF PRODUCTS ON THE BASIS OF THE DRY MASHED POTATOES, ENRICHED WITH BIOLOGICALLY ACTIVE AGENTS

Abstract

In article results of the conducted researches and work on creation of products on the basis of the dry mashed potatoes, enriched with biologically active agents are analyzed: vitamins, polynonsaturated fatty acids.

About the Authors

N. N. Petjushev
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


A. N. Demjanovich
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


L. V. Evtushevskaja
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


O. N. Stankevich
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


References

1. Юдина, С. Б. Технология продуктов функционального назначения/ С. Б. Юдина. - М.: ДеЛи принт, 2008.


Review

For citations:


Petjushev N.N., Demjanovich A.N., Evtushevskaja L.V., Stankevich O.N. DEVELOPMENT OF PRODUCTS ON THE BASIS OF THE DRY MASHED POTATOES, ENRICHED WITH BIOLOGICALLY ACTIVE AGENTS. Food Industry: Science and Technology. 2017;(1):36-39. (In Russ.)

Views: 142


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)