ANALYSIS OF THE MARKET OF MACARONI PRODUCTS OF THE REPUBLIC OF BELARUS
Abstract
About the Authors
Z. .. KoshakBelarus
A. .. Pokrashynskaya
Belarus
References
1. Медведев, Г. М. Технология макаронного производства / Г.М. Медведев. - М.: Колос, 2000. - 264 с.
2. Изделия макаронные. Общие технические условия: СТБ 1963-2009. - Введен 01.07.2011. - Минск, 2011. - 26 с.
3. Практикум по физиологии растений / под ред. Третьякова Н.Н. - М.: ВО «Агропромиздат», 1990. - 238 с.
4. Изделия макаронные. Методы идентификации: ГОСТ Р 52810-2007. - Введен 01.01.2009. - Москва, 2009. - 18 с.
Review
For citations:
Koshak Z..., Pokrashynskaya A... ANALYSIS OF THE MARKET OF MACARONI PRODUCTS OF THE REPUBLIC OF BELARUS. Food Industry: Science and Technology. 2013;(4):3-9. (In Russ.)