CHARACTERIZATION OF PENICILLIUM ROQUEFORTI FUNGI DEPOSITED AT BELARUSIAN COLLECTION OF NON-PATHOGENIC MICROORGANISMS
Abstract
About the Authors
A. V. KanterovaBelarus
G. I. Novik
Belarus
References
1. Диланян, З.Х. Сыроделие / З.Х Диланян. - 2-е изд. М.: - 1973. - 220 с.
2. Николаев, А.М. Технология мягких сыров / А.М. Николаев. - М.: Пищевая пром-ть, 1980. - 216 с.
3. Методы экспериментальной микологии / Справочник - Киев. Наук. думка, 1982. - 541 с.
4. Иерусалимский, Н.Д. Основы физиологии микробов / Н.Д. Иерусалимский - М.: Изд-во АН СССР, 1963. - 244 с.
5. Работнова, И.Л. Рост и развитие микробных культур / И.Л. Работнова, И.И. Иванова // Успехи микробиологии - М.: Наука, 1971. Вып. 7. - С. 67-107.
Review
For citations:
Kanterova A.V., Novik G.I. CHARACTERIZATION OF PENICILLIUM ROQUEFORTI FUNGI DEPOSITED AT BELARUSIAN COLLECTION OF NON-PATHOGENIC MICROORGANISMS. Food Industry: Science and Technology. 2013;(4):16-21. (In Russ.)