Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

DEFINITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE-80 OF THE OPTIMUM DOSAGE AS A PART OF SPECIALIZED MEAT PRODUCTS

Abstract

The results of researches on definition of an optimum dosage of KSB-UF-80 as a part of specialized meat products value on the basis of dynamics of change of functional and technological, structural and mechanical and organoleptic indicators model the farshevykh of systems are given at various extents of crushing of meat raw materials (crushing in a top with a diameter of openings of a lattice of 3-5 mm, and also subjected to additional processing on a kutter).

About the Authors

O. V. Dymar
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Belarus


S. A. Gordynets
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Belarus


I. V. Kaltovich
РУП «Институт мясо-молочной промышленности»
Belarus


References

1. Сизенко, Е.И. Вторичные сырьевые ресурсы пищевой и перерабатывающей промышленности АПК России и охрана окружающей среды : справочник / под общ. ред. академика РАСХН Е.И. Сизенко. - М.: ППИ, 1999. - 468 с.

2. Дыкало, Н.Я. Переработка молочной сыворотки с применением мембранных методов разделения / Н.Я. Дыкало [и др.].- М.: ЦНИИТЭИмясомолпром, 1984. - 41 с.

3. Кравченко, Э.Ф. Состояние и перспективы переработки и использования молочной сыворотки в СССР и за рубежом : обзорная информация / Э.Ф. Кравченко, Т.А. Волкова, O.A. Чикалова.- М. : АгроНИИТЭИММП, 1989. - 44 с.

4. Крашенинин, П.Ф. Молочная сыворотка и направления ее рационального использования: обзорная информация / П.Ф. Крашенинин [и др.]. - М. : АгроНИИТЭИММП, 1992. - 29 с.

5. Шалыгина, A.M. Технология молока и молочных продуктов / Г.Н. Крусь [и др.] ; под ред. A.M. Шалыгиной. - М. : Колос, 2004. - 455 с.

6. Антипова, Л.В. Методы исследования мяса и мясных продуктов / Л.В. Антипова, И.А. Глотова, И.А. Рогов.- М. : Колос, 2001. - 376 с.


Review

For citations:


Dymar O.V., Gordynets S.A., Kaltovich I.V. DEFINITION OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE-80 OF THE OPTIMUM DOSAGE AS A PART OF SPECIALIZED MEAT PRODUCTS. Food Industry: Science and Technology. 2015;(3):42-49. (In Russ.)

Views: 149


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)