Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

INFLUENCE OF MULTIPLENESS OF BRINGING OF ALGASOF CHLORELLA ON PROCESS OF FERMENTATIONOF BEER AT THE USE OF YEASTS OF DIFFERENT GENERATIONS

Abstract

In article possibility of application in brewing production of a component of a phytogenesis - algaschlorella as the source of biologically active agents necessary for increase of physiological activity of yeast is studied. Influences of multipleness of introduction of water-plant of chlorella are investigational on the process of main fermentation at application of different generations of yeasts.

About the Authors

E. M. Morgunova
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию»
Belarus


J. S. Nazarova
Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия»
Belarus


N. A. Schelegova
Учреждение образования «Могилевский институт Министерства внутренних дел»
Belarus


References

1. Хныкин, А. М.Разработка метода активации сухих пивоваренных дрожжей для заводов малой мощности / А. М. Хныкин, А. И. Садова, А. Н.Тимаева // Пиво и напитки. - 2012. - №2. - С. 12-13.

2. Жвирблянская, А.Ю.Дрожжи в пивоварении / А. Ю. Жвирблянская, В. С. Исаева. - М.: Пищевая промышленность, 1979. - 247 с.

3. Моргунова, Е.М. Перспективное направление в интенсификации сбраживания пивного сусла / Е.М.Моргунова, Ю.С. Назарова, Е. В. Родин // Пищевая промышленность: наука и технологии.- 2013. - № 2.- С.34-38.


Review

For citations:


Morgunova E.M., Nazarova J.S., Schelegova N.A. INFLUENCE OF MULTIPLENESS OF BRINGING OF ALGASOF CHLORELLA ON PROCESS OF FERMENTATIONOF BEER AT THE USE OF YEASTS OF DIFFERENT GENERATIONS. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):53-59. (In Russ.)

Views: 190


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)