INFLUENCE OF MULTIPLENESS OF BRINGING OF ALGASOF CHLORELLA ON PROCESS OF FERMENTATIONOF BEER AT THE USE OF YEASTS OF DIFFERENT GENERATIONS
Abstract
About the Authors
E. M. MorgunovaBelarus
J. S. Nazarova
Belarus
N. A. Schelegova
Belarus
References
1. Хныкин, А. М.Разработка метода активации сухих пивоваренных дрожжей для заводов малой мощности / А. М. Хныкин, А. И. Садова, А. Н.Тимаева // Пиво и напитки. - 2012. - №2. - С. 12-13.
2. Жвирблянская, А.Ю.Дрожжи в пивоварении / А. Ю. Жвирблянская, В. С. Исаева. - М.: Пищевая промышленность, 1979. - 247 с.
3. Моргунова, Е.М. Перспективное направление в интенсификации сбраживания пивного сусла / Е.М.Моргунова, Ю.С. Назарова, Е. В. Родин // Пищевая промышленность: наука и технологии.- 2013. - № 2.- С.34-38.
Review
For citations:
Morgunova E.M., Nazarova J.S., Schelegova N.A. INFLUENCE OF MULTIPLENESS OF BRINGING OF ALGASOF CHLORELLA ON PROCESS OF FERMENTATIONOF BEER AT THE USE OF YEASTS OF DIFFERENT GENERATIONS. Food Industry: Science and Technology. 2017;(3):53-59. (In Russ.)