Preview

Food Industry: Science and Technology

Advanced search

COMPREHENSIVE EVALUATION THE QUALITY OF CONDENSED MILK WITH SUGAR AND FRUIT- BERRY SYRUPS

Abstract

Using hierarchical tree was showing the characteristics that are used to a complex quality assessment of condensed canned milk with sugar and fruit - berry syrups. By the calculation method were determined the comprehensive evaluations for investigated samples. They are equal to the level of "excellent".

About the Authors

O. V. Kochubey-Lytvynenko
Национальный университет пищевых технологий
Ukraine


T. G. Os’Mak
Национальный университет пищевых технологий
Ukraine


N. V. Ryabokon
Национальный университет пищевых технологий
Ukraine


References

1. Спосіб отримання згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами: патент України на корисну модель № 56598, МПК А 23 С 9/00, / Т. А. Скорченко, А. Г. Пухляк, Н. В. Рябоконь. - u 2010 05993; заявл. 18.05.2010; опубл. 25.01.2011 , Бюл. № 2.

2. Гуць, В.С. Визначення загального комплексного показника якості молочних десертів / В. С. Гуць, Т. А. Скорченко, О. П. Гребельник // Молочна промисловість. - 2004. - № 2. - С. 24-26.

3. Азгальдов, Г.Г. Квалиметрия: первоначальные сведения. Справочное пособие с примером для АНО «Агентство стратегических инициатив по продвижению новых проектов»: Учеб. Пособие / Г. Г. Азгальдов, А.В. Костин, В.В. Садовов. - М.: Высш. шк., 2010. - 143 с.

4. Смоляр, В.И. Рациональное питание / В. И. Смоляр - К.: Наукова думка, 1991. - 368 с.


Review

For citations:


Kochubey-Lytvynenko O.V., Os’Mak T.G., Ryabokon N.V. COMPREHENSIVE EVALUATION THE QUALITY OF CONDENSED MILK WITH SUGAR AND FRUIT- BERRY SYRUPS. Food Industry: Science and Technology. 2013;(4):94-99. (In Russ.)

Views: 159


Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 License.


ISSN 2073-4794 (Print)